A
Anne Frankschool In Actie

Samen naar een wereld zonder kinderkanker

Voor een wereld zonder kinderkanker! Alle kinderen zijn wel eens ziek en ook al is ziek zijn niet fijn, gelukkig worden we in de meeste gevallen weer beter! Soms gebeurt dat niet en heb je een ernstige ziekte, zoals kinderkanker. Dit gegeven was voor de denktank van alle kinderen van onze school een hele goede reden om voor de volgende doelen een actie te gaan organiseren. Voor World Child Cancer, wat zich inzet voor het verbeteren van zorg voor kinderen met kanker in arme landen. En voor KiKa, voor meer onderzoek naar kinderkanker. Onze kinderen vonden het een win-win situatie om deze 2 doelen samen te voegen en de opbrengst eerlijk te verdelen tussen stichting World Child Cancer en stichting KiKa

 

WIJ GAAN ER DUS VOOR OM……………..

Alle kinderen over de hele wereld de kans te kunnen geven om te genezen van kanker!

Alle kinderen hebben meebeslist dat we geld ophalen voor World Child Cancer en KiKa, Iedereen mag zelf zijn eigen actie kiezen

Wil je auto's wassen, heitje voor karweitje of een week lang met blote benen in een korte broek lopen??? Kies je challenge en schrijf op het actieformulier.

Kan je niet zo goed zelf een actie bedenken…………geen nood!!

Je kan dan een idee voor een actie vinden op de lijst in je klas en in de bijlage van deze brief. De actie kondigen we aan met posters welke in de school, winkels en bieb zullen hangen.

De actie start op 7 februari en eindigt op 31 maart 2022

Dan is  7 Februari  het grote en feestelijke moment om het startsignaal te geven. We starten met een speech van de denktank en met een feestelijke, knallerige knal van partypoppers en zal de actie voor World Child Cancer en KiKa met de hele school op het plein van start gaan.

Op de allerlaatste dag van maart sluiten we ‘m feestelijk af met 2 cheques met daarop een fantastisch even groot bedrag voor World Child Cancer en KiKa!!

Wij gaan ervoor! U ook? Dan krijgen we vast een prachtig resultaat.

Met hartelijke groet, 

De denktank en Annemieke.

22/07/2022
16:48

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

World Child Cancer The Netherlands raises funds to facilitate cooperation programs between, among others, the Princess Máxima Center for pediatric oncology and hospitals in poor countries. Our mission is to create a better world with equal opportunities for all children with cancer, focused on better care and recovery. We want to give them a future.