Jeffrey van Maanen

Ik kom in actie voor een wereld zonder kinderkanker!

( Lid van bedrijf: ELEVATION PARTNERS )

Jaarlijks treft de ziekte kanker meer dan 400.000 kinderen. Ruim 80% van hen leeft in arme landen. Daar is de kans op genezing minder dan 10%, terwijl die in rijke landen 80% is. De verbeterende basisgezondheidszorg in arme landen leidt weliswaar tot minder kindersterfte aan bv. infecties en ondervoeding, maar kanker neemt er als doodsoorzaak juist toe. Jaarlijks overlijden er ruim 300.000 kinderen aan kinderkanker.

World Child Cancer wil dat geen enkel kind meer zal overlijden aan kanker, waar ook ter wereld, daarbij strevend naar een optimale kwaliteit van leven.

We realiseren twinning-programma’s tussen onze Westerse partners en partnerziekenhuizen in arme landen. Door kennis en kunde over te dragen en uit te wisselen verbeteren we de behandelingen en verhogen we de genezingskans. 

Hoe mooi zou het zijn als wij hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren?

Alvast bedankt!

Groet, Jeffrey

28/09/2022
21:37

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

World Child Cancer NL werft fondsen voor het faciliteren van samenwerkingsprogramma’s met ziekenhuizen in arme landen. We zijn actief in Kenia, Indonesië, Malawi, Tanzania en Kosovo. Onze missie is een betere wereld te creëren met gelijke kansen op zorg en genezing voor alle kinderen met kanker. We willen hen een toekomst bieden.