Machteld Ooijens

Ik kom in actie !

Een zoektocht naar het nieuwe samenzijn omdat loslaten onmogelijk is.

Soms verliezen we iemand die zo diep in je ziel zit dat zelfs ademhalen een uitdaging wordt.

Wat begon als een zoektocht naar woorden om een gevoel te beschrijven en houvast te vinden, werd gaandeweg een reis naar nieuwe verbinding.

Een onvoorspelbare reis
Steeds anders
En steeds opnieuw.

Voor al tijd is een prachtig vormgegeven boek met een harde kaft. Het biedt troost en geeft kracht aan iedereen dit met verlies en met de zoektocht na verlies te maken krijgt. 

Met de aankoop van dit boek krijg je een bijzondere uitgave in handen en draag je bij aan het programma van WorldChildCancer. Dit doen wij uit naam van Alicia Franken, die op 4 februari 2020 aan de gevolgen van botkanker overleed. Ze liet een onuitwisbare indruk achter.

Alicia had de wens om impact te maken en wilde dit graag doen door kinderen met kanker elders op de wereld een lichtpuntje te geven. Het liefst met het bieden van beweging, afleiding en vrolijkheid omdat dat haar zelf ook door moeilijke momenten heen hielp. Sport maakt je blij. Sport maakt je gezond. Sport verbindt. Ook als je ziek bent.

We willen de wens van Alicia graag voortzetten en samen met anderen zoveel mogelijk lichtpuntjes creëren voor al die kinderen overal op de wereld. Omdat ze dat allemaal zo enorm verdienen!

 

31/03/2023
14:45

Natalie

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

World Child Cancer The Netherlands raises funds to facilitate cooperation programs between, among others, the Princess Máxima Center for pediatric oncology and hospitals in poor countries. Our mission is to create a better world with equal opportunities for all children with cancer, focused on better care and recovery. We want to give them a future.