USVV Odysseus '91

Odysseus komt in actie voor een wereld zonder kinderkanker

USVV Odysseus '91 is de studentenvoetbalvereniging van Utrecht. Door de jaren heen heeft onze vereniging geld ingezameld voor verschillende goede doelen. Dit jaar zetten wij ons in voor World Child Cancer NL en dus ook voor het Outreach programma van het Prinses Máxima Centrum. Wij doen dit door een benefietfestival te organiseren op 29 mei. Op deze dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden om geld in te zamelen waaronder een wijnproeverij en een voetbaltoernooi voor bedrijven. 

Maar er zal vooral veel gedanst worden. Om de voetjes van de vloer te krijgen, is er voor ieder wat wils, van techno tot Nederlandse klassiekers. Dit evenement zal overdag plaatsvinden op Tweede Pinksterdag. De locatie van het festival is op een steenworp afstand van het Prinses Máxima Centrum bij de sportvelden van Olympos in Utrecht. Het festival is voor iedereen toegankelijk. Wij moedigen zoveel mogelijk mensen aan om te komen dansen voor het goede doel!

De uitnodigingslink met meer informatie zal binnenkort te vinden zijn op deze pagina. 

 

 

29/06/2023
16:00

U.S.V.V. Odysseus '91

Bekijk alle

World Child Cancer NL werft fondsen voor het faciliteren van samenwerkingsprogramma’s met ziekenhuizen in arme landen. We zijn actief in Kenia, Indonesië, Malawi, Tanzania en Kosovo. Onze missie is een betere wereld te creëren met gelijke kansen op zorg en genezing voor alle kinderen met kanker. We willen hen een toekomst bieden.