Welkom bij ons actieplatform

Stichting World Child Cancer Nederland

World Child Cancer zet zich in voor het aanpakken van de wereldwijde ongelijkheid in de zorg van kinderkanker.

Onze visie is een wereld waarin elk kind met kanker gelijke toegang heeft tot behandeling en zorg.

Onze missie is om de diagnose, behandeling en ondersteuning van kinderen met kanker en hun families in lage- en middeninkomenslanden over de hele wereld te verbeteren.

Jaarlijks krijgen meer dan 400.000 kinderen wereldwijd kanker

World Child Cancer Nederland financiert de twinning programma’s tussen het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en partnerziekenhuizen in lage- en midden- inkomenslanden.

Deze partnerziekenhuizen vormen de basis van onze programma’s en zijn vitaal van belang bij het steunen van onze missie om alle kinderen met kanker gelijke toegang te geven tot behandeling en zorg, waar ook in de wereld.

World Child Cancer Nederland maakt wereldwijd impact en ondersteunt momenteel projecten en twinning programma's in Afrika, Azië en Europa. We werken samen met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en partnerziekenhuizen in Kenia, Malawi, Tanzania, Indonesië en Kosovo.

Uw actie en donatie maakt het verschil.

Samen naar een wereld waarin elk kind met kanker gelijke toegang heeft tot behandeling en zorg.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 3.863 km afgelegd

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub.  Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
23/06/2022 | 8:47

Kom in actie voor World Child Cancer - we zijn live !

On July 1st 2022, we will go live with our fundraising platform.  
12/06/2024
15:17
Bekijk alle

World Child Cancer NL werft fondsen voor het faciliteren van samenwerkingsprogramma’s met ziekenhuizen in arme landen. We zijn actief in Kenia, Indonesië, Malawi, Tanzania en Kosovo. Onze missie is een betere wereld te creëren met gelijke kansen op zorg en genezing voor alle kinderen met kanker. We willen hen een toekomst bieden.