Welkom

Welkom bij het actieplatform van World Child Cancer NL 

Wist u dat een kind dat in Nederland kanker krijgt 80% kans heeft om te overleven? En wist u dat een kind in een arm land dat kanker krijgt slechts 10% overlevingskans heeft?

Wij van World Child Cancer vinden dit niet acceptabel. Het is namelijk niet nodig. Met toegang tot de juiste zorg en kennis zijn de meeste vormen van kinderkanker geneesbaar.

Dat is waarom World Child Cancer zich over de hele wereld inzet voor kinderen kanker. We leiden lokale artsen op en verbinden lokale ziekenhuizen met westerse. Zodat zij de kennis en kunde hebben die de kinderen een kans geeft op een toekomst

Samen naar een wereld zonder kinderkanker

Helpt u mee? Uw actie en donatie maakt het verschil

Samen naar een wereld waarin elk kind met kanker gelijke toegang heeft tot behandeling en zorg.

World Child Cancer Nederland (NL) werkt samen met World Child Cancer USA en UK. Samen streven wij naar een wereld waarin elk kind met kanker gelijke toegang heeft tot behandeling en zorg.

World Child Cancer  NL werkt samen met oncologen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, psychologen en onderzoekers. 

 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 162 km afgelegd

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub.  Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
23/06/2022 | 8:47

Kom in actie voor World Child Cancer - we zijn live !

On July 1st 2022, we will go live with our fundraising platform.  
22/07/2022
16:54
Bekijk alle

World Child Cancer NL werft fondsen voor het faciliteren van samenwerkingsprogramma’s met ziekenhuizen in arme landen. We zijn actief in Kenia, Indonesië, Malawi, Tanzania en Kosovo. Onze missie is een betere wereld te creëren met gelijke kansen op zorg en genezing voor alle kinderen met kanker. We willen hen een toekomst bieden.